INTEGRITETSPOLICY

Start your journey with Softadmin®
MS_Partner_logo-vit

Allmän information
Multisoft AB har byggt Softadmin® Go! som en gratis app. Denna app tillhandahålls utan kostnad och är avsedd att användas som den är. Appen är en så kallad webb-app som fungerar som ett skal för ett eller flera Softadmin®-serversystem. Användaren måste ha användarrättigheter för att kunna logga in på ett Softadmin®-system som finns på en server.

Denna sida används för att informera användare om vår integritetspolicy när de använder appen Softadmin® Go! Om du väljer att använda Softadmin® Go!, godkänner du insamling och användning av information i samband med denna policy.

Insamling och användning av information
Appen Softadmin® Go! samlar inte in någon personlig information. Ingen personlig information skickas till tredje part.

Lösenordet översätts till en s.k. token. Därför sparas inte användarens lösenord i appen.

Beroende på vilket Softadmin®-serversystem du har anslutit appen till, kan andra regler gälla! Vänligen kontakta ägaren av det valda Softadmin®-serversystemet för deras integritetspolicy!

Loggdata
I händelse av ett fel i Softadmin® Server-systemet kommer appen inte att samla in loggdata, men Softadmin®-systemet på servern loggar in vissa data utifrån användarens kontext såsom IP-adress, enhetsnamn, operativsystemversion och annan statistik.

Länkar till andra webbplatser
Uppgifterna i appen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Om du klickar på en tredjepartslänk dirigeras du till den webbplatsen. Observera att dessa externa webbplatser inte drivs av Softadmin® Go! Därför rekommenderar vi att du granskar sekretesspolicyn på dessa webbplatser. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyn eller praxis på tredjepartswebbplatser eller -tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy
Vi kan uppdatera vår integritetspolicy utan föregående meddelande. Därför rekommenderas du att du granskar denna sida regelbundet för eventuella ändringar. Denna policy träder i kraft 2021-02-08.

Kontakta oss
Om du har några frågor eller förslag om Softadmin® Go! app, tveka inte att kontakta info@multisoft.se.

Buy now